Lær på 1 dag: Slip Twitters superkræfter løs

Det første e-læringskursus i 2019 er rullet ud af Techhyttens værksted, kurset Nyhedsjæger på Twitter.

Som titlen antyder, er kurset fokuseret på, hvordan man finder nyheder, og i bredere forstand historier, på Twitter. Jeg har lagt alle kræfter i at samle en lang række lige-til-at-bruge metoder, som styrker journalistens muligheder for at finde nyheder til både lokale, nationale og internationale historier.

Det er min erfaring, at rigtig mange journalister i Danmark ganske vist har en Twitter-profil, men mangler at opleve for alvor, hvordan Twitter kan styrke dem i en travl arbejdsdag. Det prøver jeg at råde bod på med det her kursus.

Nano-moduler som kan fordøjes i eget tempo

Kurset består af en række korte “nano-læringsmoduler”, hvor instruktionerne leveres i en kombination af tekst og video. Det er min klare overbevisning efter at have undervist i utallige fysiske kursus- og undervisningslokaler i mange år, at selvstædig e-læring har sin berettigelse i efteruddannelse – især når det gælder emner, som er ret kontant færdighedsorienterede.

De første kursister har købt adgang til kurset via Mediernes Efteruddannelse, og det skal blive spændende at se, hvordan kurset bliver modtaget 🙂

Læs hele kursusbeskrivelsen, se prøvelektioner og få adgang her.