Gratis e-kursus skabt til valgdækning

Techhytten har produceret et kursus til journalister og redaktioner, der gerne vil være i skarp form til at finde anderledes historier og nyheder i sociale medier i forbindelse med valgdækning.

Støtte og opbakning til e-læring fra Pressens Uddannelsesfond
Takket være støtte fra Pressens Uddannelsesfond er det blevet muligt at forære e-kurset gratis til alle, der ønsker at tage det.

Du finder kurset her.

Citat fra pressemeddelelsen:

Kristian Strøbech, der står bag Techhytten.dk, håber, at den gratis kursusoplevelse vil sætte skub i mediebranchens efterspørgsel på e-læring og give andre kursusudbydere lyst til at producere digital læring.

– De fleste mediearbejdere oplever et kolossalt behov for faglig udvikling i disse år, og i det samlede udbud af efteruddannelse er der en naturlig plads til e-læring. Ikke som erstatning for de traditionelle fysiske kurser, men som et supplerende kursusformat på markedet, siger Kristian Strøbech, der har arbejdet med efteruddannelse i digitale medier i snart 20 år.

– I det her kursus kan kursisterne lære i eget tempo, de kan gentage instruktionerne, og de kan gå til og fra læringsoplevelsen, som det passer ind i deres planer. Jeg håber, det kan åbne folks øjne for et nyt efteruddannelsesformat – og at kurset bliver en hjælp til dækningen af forårets valg, siger Kristian Strøbech.

Scroll til toppen