Om Techhytten

Her huserer Kristian Strøbech

Techhytten ejes og drives af undertegnede, Kristian Strøbech. Den er hjemsted for mit arbejde med digital innovation, rådgivning, undervisning, coaching, taler og online-kurser.

Indtil videre er Techhytten et website, en læringsportal, et bjælkehyttestudie – og en vision. Med tiden er det min ambition, at den også får fysisk hjemsted i en mega bjælkehytte, hvor jeg kan modtage gæster og byde velkommen til folk, der har behov for at opgradere sig digitalt i hyggelige analoge omgivelser med sand på gulvet og ildsted 🔥

Hvorfor bjælkehytte-temaet? Det kommer sig af, at jeg ikke er så vild med begrebet digitale indfødte. Jeg kan bedre lide at se på os alle som digitale nybyggere. Det store flertal af de mennesker jeg arbejder med, også de unge, er mere nybyggere end indfødte i det digitale univers – det gælder også mig selv. Ud af nybyggertanken kommer associationen til bjælkehytter, og jeg ser Techhytten som en gæstfri udpost i det digitale wild west!

Du er hermed inviteret:

Jeg er ved løbe en gruppe i gang her i maj-juni 2018, FB-gruppen TECHSNAK. Tanken er at skabe et sted, hvor vi kan dele gode digitale løsninger både til arbejde og alt det andet vi har gang i. Måske noget for dig? Ansøg gerne om medlemsskab. Scroll videre for kontaktinfo.

Ring +4520460440
Email: kris@techhytten.dk

Det laver jeg

Mine kerneydelser:

  • At få mennesker og teams til at rykke sig
  • Læring og vidensopdatering
  • Strategi-eksekvering
  • Oplæg & taler.

Konkret udmønter det sig i workshops, ledelse af innovations- og udviklingsprocesser, strategi-opstramning & hjælp til eksekvering, foredrag med indsigt, kurser, personlig coaching af ledere og medarbejdere, tilrettelæggelse af seminarer.

Skal vi tage en snak?