Hvad er Techhytten?

Innovativ uddannelse & træning

Techhytten ejes og drives af undertegnede, Kristian Strøbech (cv og karriere på LinkedIn). Den er mit hjemsted på nettet og base for mit arbejde med nye læringsformer til efteruddannelse, arbejdspladskurser og lifelong learning.

Indtil videre er Techhytten et website og en læringsportal, et bjælkehyttestudie – og en vision. Med tiden er det min ambition, at den også får fysisk hjemsted i en ægte, harpiksduftende bjælkehytte, hvor jeg kan modtage gæster og byde velkommen til folk, der har behov for at opgradere sig digitalt i analoge omgivelser med sand på gulvet og ildsted 🔥

Hvorfor bjælkehytte-temaet? Det kommer sig af, at jeg ikke er så vild med begrebet digitale indfødte. Jeg kan bedre lide at se på os alle som digitale nybyggere. Det store flertal af de mennesker jeg arbejder med, også de unge, føler mere sig selv som  nybyggere end indfødte i det digitale univers – det gælder også mig selv. Ud af nybyggertanken kommer associationen til den nybyggede bjælkehytte. Jeg ser Techhytten som en gæstfri udpost i det digitale wild west. Velkommen!