Twitterkursus på din arbejdsplads?

I løbet af de sidste par år er efterspørgslen på Twitterkurser steget markant. På rigtig mange arbejdspladser er der i dag bevidsthed om betydningen af at være synlig i det danske Twitter-netværk.

Interessevaretagelse på Twitter er ikke længere kun for mediefrontløberne og de få, men breder sig over mange fagpolitiske emner. Nye stemmer slutter sig til netværket hver uge, og uddannelsesbehovet mærkes i mange organisationer.

Arranger et kursus på arbejdspladsen – for et mindre team eller en større medarbejdergruppe

Lav et skræddersyet kursus, som tager udgangspunkt i organisationens strategiske kommunikationsbehov, og som møder medarbejdere og ledere på det rigtige niveau. Få glæde af en af Europas mest erfarne Twitter-undervisere og giv medarbejderne en en medrivende kursusoplevelse, hvor de får en stærk indsigt i mediet og et trygt grundlag at starte på.

OBS: Kurser kan også afvikles som e-læring eller blended læring.

Typiske emner et kursus kan dække (varieres efter niveau og behov):

  • Lær at finde og følge profiler og fagligt relevant indhold i både DK og udlandet.
  • Hands-on best practice med at skabe godt indhold til Twitter.
  • Hvordan man finder sin stil, og kommer ud over rampen.
  • Nå målgrupper og interessenter på Twitter.
  • Strategisk networking og relationsopbygning på Twitter.
  • Videndeling og effektiv overvågning af vidensstrømme, fagemner og profiler.
  • Interessent-analyse og hashtag-analyse.

Alle kan være med – adgang til videobibliotek

Alle Techhyttens arbejdspladskurser inkluderer adgang for medarbejderne til instruktionsvideoer, hvor de vigtigste af Twitters funktioner demonstreres og gennemgås. Det gælder også basisfunktioner for medarbejdere der er helt nye på Twitter.

Dyb erfaring i praktisk og strategisk brug af Twitter og sociale medier

Kristian Strøbech har siden 2010 åbnet Twitters verden for flere tusinde nysgerrige både i Danmark og udlandet. Udenfor landets grænser har Kristian trænet Twitter med medie- og kommunikationsfolk i Tyskland, Letland, Estland, Litauen, Rusland, Norge, Sverige, Finland, Island, Grønland og Færøerne.

I Danmark har Kristian undervist og trænet journalister fra næsten alle mediehuse. Desuden ledere, kommunikationsfolk og vidensarbejdere fra organisationer, styrelser, kommuner, universiteter, undervisningsinstitutioner og private virksomheder.

Undervisning på dansk eller engelsk.

Ring eller skriv uforpligtende til Kristian for at høre om mulighederne for et skræddersyet læringsforløb i Twitter.

Scroll til toppen